Állítható fali fababa

Ez a fababa típus a legideálisabb a gyakorláshoz. A könnyű fenyőből készült test stabil és masszív, szinte elnyűhetetlen, rétegragasztott szerkezete pedig megakadályozza a repedések kialakulását. A gőzölt bükk kereszttartók a testnek ruganyosságot adnak. A karok és a láb szintén gőzölt bükk fából készülnek, a láb egy rejtett, belső acélmerevítést is kap, ami biztosítja a láb törhetetlenségét. Az állvány véseteiben a kereszttartó lazán illeszkedik, ezáltal elnyeli a kereszttartó mozgását. Az állványt 2×4 furaton keresztül lehet a falhoz rögzíteni. A rögzítés módját befolyásolja a fal minősége. Előnye, hogy állítható  a gyakorló magasságához és rugalmas  a kereszttartója. 180 cm szabad falfelület szükséges a baba rögzítéséhez. Selyemfényű PU lakk bevonata magas kopásállóságot ad termékünknek. Az alapszíneken kívül szabadon választható bármilyen szín.

A fenti árak a telephelyünkön- Bács-Kiskun megye, Mélykút- történő átvétel esetén érvényes. Amennyiben futárszolgálatos kiszállítást szeretne akkor annak összköltsége 30.000 Ft.


A babát a megrendeléstől számított 5-6 hétre tudjuk küldeni, illetve tudja átvenni személyesen. Megrendelésnek a teljes vételár 50%-ának előleg számla alapján történő átutalása számít. A fennmaradó részt az átvétel után kell utalni, vagy személyes átvételnél készpénzben rendezni.

Állítható fababa

braun
DSCF5471
Holzpuppen mit verstellbarer Höhe
DSCF5476
M1
braun DSCF5471 Holzpuppen mit verstellbarer Höhe DSCF5476 M1
 
 

 

Egységár (darab): 180 000 Ft