Állítható mobil fababa

Ez a fababa típus  ötvözi a fali fababa állíthatóságát és rugalmasságát  a mobil fababa fali függetlenségével. A könnyű fenyőből készült test stabil és masszív, szinte elnyűhetetlen, rétegragasztott szerkezete pedig megakadályozza a repedések kialakulását. A gőzölt bükk kereszttartók a testnek ruganyosságot adnak. A karok és a láb szintén gőzölt bükk fából készülnek, a láb egy rejtett, belső acélmerevítést is kap, ami biztosítja a láb törhetetlenségét.  Előnye, hogy állítható  a gyakorló magasságához és rugalmas  a kereszttartója. 160 cm az állvány szélessége. Selyemfényű PU lakk bevonata magas kopásállóságot ad termékünknek. Az alapszíneken kívül szabadon választható bármilyen szín.

A fenti árak a telephelyünkön- Bács-Kiskun megye, Mélykút- történő átvétel esetén érvényes. Amennyiben futárszolgálatos kiszállítást szeretne akkor annak összköltsége 30.000 Ft.

A babát a megrendeléstől számított 5-6 hétre tudjuk küldeni, illetve tudja átvenni személyesen. Megrendelésnek a teljes vételár 50%-ának előleg számla alapján történő átutalása számít. A fennmaradó részt az átvétel után kell utalni, vagy személyes átvételnél készpénzben rendezni.

Állítható mobil fababa

Holzpuppen verstellbarer mit mobilem Holzständer.
1
Holzpuppen verstellbarer mit mobilem Holzständer
Holzpuppen verstellbarer mit mobilem Holzständer. 1 Holzpuppen verstellbarer mit mobilem Holzständer

Ára: 200.000,-Ft