Mobil fababa

Ez a fababa típus akkor ideális, ha nincs helyed, vagy szabad falfelületed ahová a fababát fixen tudnád rögzíteni.A könnyű fenyőből készült test stabil és masszív, szinte elnyűhetetlen,rétegragasztott szerkezete pedig megakadályozza a repedések kialakulását. A fenyő kereszttartók segítenek az állványt stabilan tartani. A karok és a láb gőzölt bükk fából készülnek, a láb egy rejtett, belső acélmerevítést is kap, ami biztosítja a láb törhetetlenségét. Az állvány fordított “T” formájú, az álló rész vésetein keresztül a kereszttartót stabilan ékeléssel rögzíthető. Hátránya, hogy nem állítható és nem rugalmas. Magasságát minden esetben a gyakorló testmagasságához igazítjuk. A legnagyobb előnye, hogy egy perc alatt szét- illetve összeszerelhető. Selyemfényű PU lakk bevonata magas kopásállóságot ad termékünknek. Az alapszíneken kívül szabadon választható bármilyen szín.

A fenti árak a telephelyünkön- Bács-Kiskun megye, Mélykút- történő átvétel esetén érvényes. Amennyiben futárszolgálatos kiszállítást szeretne akkor annak összköltsége 30.000 Ft.


A babát a megrendeléstől számított 5-6 hétre tudjuk küldeni, illetve tudja átvenni személyesen. Megrendelésnek a teljes vételár 50%-ának előleg számla alapján történő átutalása számít. A fennmaradó részt az átvétel után kell utalni, vagy személyes átvételnél készpénzben rendezni.

Egységár (darab): 180 000 Ft